Tule LogoArt -elämänkaariryhmään syventämään tuntemusta itsestäsi, lisäämään luovuuttasi ja hyvinvointiasi


”Ihmisen kuva avautuu ja selkiytyy hänen elämänvaiheidensä valossa – juuri niistä paljastuu ja voidaan parhaiten saada selville, mitä ja mikä ihminen todellisuudessa on ja mitkä ovat hänen mahdollisuutensa löytää elämälleen tarkoitus ja päämäärä”
-Viktor Franki-

LogoArt -elämänkaarikurssi sisältää kymmenen kokoontumiskertaa kolme tuntia kerrallaan. Kurssin aikana käydään läpi koko ihmisen elämänkaari. LogoArtissa maalataan, tehdään muotopiirustusta sekä muovaillaan savesta ohjauksessa. Syntyneistä töistä voidaan nostaa esiin kysymyksiä, jotka ovat merkityksellisiä henkilön elämässä.

Antroposofiassa taide nähdään välttämättömänä ominaisuutena – sen kautta ihminen ilmaisee itseään ja taide ruokkii sielua.  Maalaustaiteen  vaikuttavuus on väreissä, ja värien merkitys on sisäisempi kuin itse kuva.

Pienä ekstrana aloitamme tapaamisen aina kehotietoisuus harjoitteella, jotta pääsemme tutkimaan ja tuntemaan sisintämme myös kehoharjoitteen kautta.

Kokoonnumme syksyn aikana viisi kertaa ja alkuvuodesta 2023 seuraavat viisi kertaa Kumpanuuskeskuksessa Osoitteessa Kansankatu 53/Resiina  (kulku Vanhantullinkadun puolelta).

Kokoonnumme viisi ensimmäistä kertaa seuraavasti ja kevään aikataulu ilmoitetaan heti kun saamme tilavarauksen tehtyä.

LogoArt
  • 23.10. su 17-20
  • 30.10. su 17-20
  • 20.11. su 17-20
  • 27.11. su 17-20
  • 04.12. su 17-20

Kurssin hinta on 150 euroa. Kurssin voi maksaa sovitusti vaikka kolmessa erässä. Laskun saat ensimmäisellä tapaamiskerralla. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä monessako erässä haluat kurssin maksaa.

Hintaan sisältyy kurssimateriaali, mutta mukaan voit ottaa omat muistiinpanovälineet.

Kurssille otetaan mukaan kymmenen ensin ilmoittautunutta.


%d bloggaajaa tykkää tästä: