Valonan kevätterveisiä


Valonan toiminta alkaa pikkuhiljaa taas käynnistyä hiljaiselon jälkeen.

Suositut Valonan porinaillat jatkuvat taas elokuussa 2023. Etsimme porinailloille uudet tilat nyt kevään aikana. Vinkkaa hyvästä ja halvasta tilasta vaikka Eilalle.

Uudistamme myös Valona-uutisia ja jatkossa paperisen lehden voi noutaa Valonan-tilaisuuksista. Lehden voi lukea myös verkossa. Lisätiedot tästä myöhemmin, kunhan päätoimittaja eli allekirjoittanut saa lehden taitettua. Mistä haluaisit lukea? Vinkkaa aiheista Annalle.

Valonan verkkosivut siirtyivät uuteen palveluun jo viime vuoden puolella, kun palveluntarjoaja lakkautti palvelumme. Isoin muutos on ylläpidossa. Lämmin kiitos Eskolle, joka vuosia päivitti Valonan tapahtumauutisia. Nyt vastuu tästä siirtyi Annalle.


%d bloggaajaa tykkää tästä: